IVER NE PADA DALEKO OD KLADE: Stojakovićevom sinu se smeši blistava karijera, SIPA TROJKE kao Huančo! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.09.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrej Stojaković, sin proslavljenog srpskog košarkaša Peđe Stojakovića, nalazi se u Americi gde se priprema za odlazak na koledž.

IVER NE PADA DALEKO OD KLADE: Stojakovićevom sinu se smeši blistava karijera, SIPA TROJKE kao Huančo! (VIDEO)

Foto: Twitter/PrintScreeen/B/R Hoops

Andrej Stojaković

Andrej ima 18 godina, visinu od 201cm, a dosadašnjim radom i kvalitetom je zaradio pozive od brojnih poznatih američkih koledža, poput Djuka, Stenforda, Teksasa, Virdžinije...

Na jednom od treninga, koji se odvijao na terenu univerziteta Oregon, mladom Andreju se pridružio i tata, koji je još jednom podsetio kakav šut za tri poena poseduje. Odmah posle njega, svoje znanje je pokazao i osamnaestogodišnjak.

Podsetimo, Huančo Ernangomez je sinoć u finalu Evropskog prvenstva postigao sedam trojki iz devet pokušaja, pa se ljubitelji košarke u Srbiji nadaju da bi i Andrej Stojaković mogao jednog dana to da uradi.

Peđa Stojaković je jedan od najboljih košarkaša u istoriji Srbije. U karijeri je nastupao za Crvenu zvezdu, Paok, kao i pet različitih NBA klubova, a najveći trag je ostavio u Sakramento Kingsima, kao i Dalas Meveriksima, sa kojima je 2011. osvojio šampionski prsten.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading