Jović u dresu Partizana, kraj sage - stigao odgovor, Stefanov inboks je sve rekao! (FOTO)

Autor:

Sport

02.09.2022

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je to!

Jović u dresu Partizana, kraj sage - stigao odgovor, Stefanov inboks je sve rekao! (FOTO)

Foto: Starsport/Ilustracija

Danima unazad spekulisalo se o srpskom košarkašu Stefanu Joviću i njegovoj izjavi da ga je u decembru prošle godine kontaktirao Partizana.

U četvrtak, oglasio se i pomoćni trener crno-belih Vlada Androić, koji je negirao izjavu srpskog pleja:

 

 

- Jović se pojavio i rekao da smo ga mi tražili. Nikada u životu, od kada smo u Partizanu, ga nismo pomenuli. Ne razumem odakle njegova informacija "tražio me Partizan i neću da idem tamo", pa nismo te ni zvali. Mislimo da je dobar igrač, ali je bio povređen, i uopšte nije bio na našem radaru. Ne razumem zašto je rekao da ga je Partizan zvao, i da nije hteo da ide, verovatno je hteo da se dodvori ovom drugom, svom klubu, pa da kaže da ne voli Partizan. Vas volim, vi me uzmite. Ne razumem čime smo postali toliko interesantan klub da svaki igrač koji se pojavi na tržištu proziva da smo ga mi hteli - izjavio je Androić za TV Partizan.

Jedan od navijača Crvene zvezde se u međuvremenu javio Joviću na Instagramu rekavši mu da ga je Partizan već preselio u svoje redove.

Jovićev odgovor bio je jasan: "Taj neš gledati"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
???

03.09.2022 22:36

Dokaz je prepiska Jovica sa navijacemnFMP-a? 😄😄😄 Auuuu, hahahahah, ludilo 😄😄😄

Bojan

04.09.2022 07:46

Androiću, niste u pravu. Posedujem dokazw da ste ga tražili. Nemojte vi neistine da iznosite, jer vam mogu dati i argument. Mnoge ste zvali, ali vas je većina odbila. Jović, Bjelica, Kalinić... i mnogo inostranih igrača. A to što u ovoj sezoni niste ništa osvojili to je vaš problem, a uložili veliki novac.

Huuu

05.09.2022 15:04

@Bojan - E bas me zanima dokaz koji imas, izvoli pokazi ga .....