JOVIĆU STIGAO ŽESTOK ODGOVOR IZ PARTIZANA: Čoveče, nismo te ni zvali da dođeš! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.09.2022

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ekspresno reagovali.

JOVIĆU STIGAO ŽESTOK ODGOVOR IZ PARTIZANA: Čoveče, nismo te ni zvali da dođeš! (VIDEO)

Foto: Starsport

Stefan Jović

Srpski košarkaš Stefan Jović nedavno je izjavio kako ga je Partizan zvao da dođe, ali da je odbio crno-bele zbog ljubavi prema Crvenoj zvezdi.

Ipak, iz Humske su odbacili Jovićeve tvrdnje.

Pomoćnik Željka Obradovića, Vlade Androić, žestoko je demantovao da je Partizan želeo da dovede bivšeg plejmejkera Crvene zvezde. 

 

 

- Jović se pojavio i rekao da smo ga mi tražili. Nikada u životu, od kada smo u Partizanu, ga nismo pomenuli. Ne razumem odakle njegova informacija "tražio me Partizan i neću da idem tamo", pa nismo te ni zvali. Mislimo da je dobar igrač, ali je bio povređen, i uopšte nije bio na našem radaru. Ne razumem zašto je rekao da ga je Partizan zvao, i da nije hteo da ide, verovatno je hteo da se dodvori ovom drugom, svom klubu, pa da kaže da ne voli Partizan. Vas volim, vi me uzmite. Ne razumem čime smo postali toliko interesantan klub da svaki igrač koji se pojavi na tržištu proziva da smo ga mi hteli - izjavio je Androić za TV Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
rocky

02.09.2022 09:38

eeee , kad dodjes iz nekog sela u okolini Nisa pa mislis da si faca :)))))) Partizan je institucija za ovog prosecnog ... sumnjam da su grobari uopste mislili o njemu a kamo li da su ga zvali :)

Svi bi u BREND ali ne ide

05.10.2022 15:37

JOVIC se reklamira. Sta CES !?