Džanan Musa završio u podgoričkoj bolnici: Bosanac dobio udarac u predelu vrata (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Real Madrida utakmicu svoje reprezentacije i Crne Gore u prvom kolu drugog kruga kvalifikacija za Mundobasket završio je sa 19 poena u porazu 88:69.

Džanan Musa završio u podgoričkoj bolnici: Bosanac dobio udarac u predelu vrata (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Džanan Musa dok je igrao za Bruklin Netse (desno)

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa (23), završio je u bolnici nakon jučerašnjeg meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Crne Gore u Podgorici, preneo je portal klix.ba.

Crna Gora je savladala BiH sa 88:69, a Musa je završio u Urgentnom odeljenju Kliničkog centra Crne Gore zbog udarca koji je dobio u predelu vrata.


Košarkaš Real Madrida u aprilu je, nastupajući za Breogan, doživeo rupturu dušnika na meču protiv Manrese, nakon čega je hitno operisan.

Džanan je tada otkrio da je samoinicijativno otišao u bolnicu i da su mu lekari rekli da bi preminuo da je sačekao jutro.

- Saopštili su mi da moraju hitno da me operišu za 10 minuta. Pokazali su mi snimak grkljana, rekli su mi da dišem bukvalno dva posto, da u svakom trenutku može da se zatvori i da mi u tom slučaju nema spasa. U tom trenutku ni košarka ni utakmice, ništa mi nije bilo bitno. Samo sam nazvao porodicu, bukvalno da se oprostim. Poslao sam u grupni čet Breogana poruku da se drže, poželeio svima sreću u karijerama. Mislio sam da se neću izvući - izjavio je as "kraljevskog kluba" nedavno u podkastu Inkubator.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Džanan Musa dok je igrao za Bruklin Netse

Utakmicu u Podgorici Džanan Musa je završio sa 19 poena, a najefikasniji u selekciji BiH bio je Džon Roberson sa 20 poena.


U reprezentaciji Crne Gore najefikasniji je bio Vladimir Mihailović sa 20 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading