Supruga Kobija Brajanta dobila ogromnu odštetu: Nakon presude plakala kao dete!

Autor:

Sport

25.08.2022

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobila ogromnu odšetu i reagovala emotivno!

Supruga Kobija Brajanta dobila ogromnu odštetu: Nakon presude plakala kao dete!

Foto: Tanjug/AP

Supruga pokojne NBA zvezde Kobija Brajanta, dobila je na sudu ogromnu odštetu na osnovu tužbe zbog procurelih fotografija helikopterske nesreće 2020. godine u kojoj su poginuli Vanesin muž i njihova ćerka Đijana.

Kako je istakla Vanesa Brajant ona je imala napade panike nakon što je saznala da su podeljene slike koje su snimili zamenici šerifa okruga Los Anđeles i vatrogasci.

 

 

Odlučeno je da okrug mora platiti gospođi Brajant za emocionalnu bol, a Kristofer Čester koji je u padu helikoptera igubio suprugu i ćerku biće plaćen 15 miliona dolara.

U izveštaju Los Anđeles tajmsa piše da su zaposleni u okrugu snimili fotografije na mestu nesreće i podelili ih sa drugima, a to je razbesnelo porodice žrtava.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Krajem prošle godine okrug je pristao da plati 2,5 miliona dolara zbog nevolje koju su izazvali za dve porodice koje su izgubile rođake u nesreći, ali je Vanesa Brajant odbila da se nagodi. Ona se kroz plač  prisetila da je bila kod kuće sa svojom drugom decom kada je čitala priču LA Tajmsa.

- Kada sam to videla, izjurila sam iz kuće i otrčala u stranu kuće da me devojke ne vide. Htela sam da potrčim niz ulicu i samo vrištim - rekla je neutešna udovica jednog od najboljih košarkaša svih vremena.

Ona je dodala da se osećala zaslepljeno, razoreno, povređeno i izdano zbog vesti o curenju informacija i da živi svaki dan u strahu od pojavljivanja ovih slika na društvenim mrežama:

 - Nikad ne želim da vidim ove fotografije. Želim da pamtim svog muža i ćerku onakvima kakvi su bili.

Vanesa Brajant je odmah po čitanju presude zagrlila svoje advokate i ćetku Nataliju - piše CNN! 

Sa druge strane, Advokat okruga Mira Hašmal je u saopštenju navela da, iako se ne slažu sa nalazima porote o odgovornosti, veruje da novčani iznos pokazuje da porotnici nisu verovali da dokazi podržavaju zahtev tužilaca od 75 miliona dolara za emocionalni stres!

Brajantova udovica je nakon presude stavila na Instagram fotografiju Kobija i Đijane uz komentar „Sve za tebe! Volim te! PRAVDA za Kobija i Điđi!“.

Foto: Printscreen Instagram

Brajantova udovica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading