UŽAS U SAMAČKOM HOTELU U MAJDANPEKU: Pronađeno telo u fazi raspadanja

Autor:

Hronika

25.08.2022

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U zgradi nekadašnjeg Samačkog hotela u centru Majdanpeka pronađeno je telo D. A (70) koje je bilo u fazi raspadanja.

UŽAS U SAMAČKOM HOTELU U MAJDANPEKU: Pronađeno telo u fazi raspadanja

Foto: ST/N. MANDIĆ

Preminuli D.A. je penzioner i nekadašnji radnik Rudnika bakra Majdanpek, koji je živeo sam na četvrtom spratu hotela. Njega je pre šest dana poslednji put video čuvar objekta Goran Mladenović sa kolegom, koji kaže, da je zbog neprijatnog mirisa koji se širio objektom a koji je dolazio iz D.A sobe pozvao pripadnike majdanpečke policije.

- Prošlog četvrtka sam ga video poslednji put. Bio je u pripitom stanju, pao je ispred zgrade na pločnik i razbio glavu. Kolega je pozvao Hitnu službu majdanpečkog Doma zdravlja koja mu je ukazala pomoć i od tada ga nisam više video da je izlazio iz sobe. Danas sam osetio jak smrad koji se širio hodnikom i koji je dolazio iz njegove sobe pa sam prijavio policiji, jer sam posumnjao da se nešto desilo. U sobi smo zatekli stravičan prizor. Nalazio se u fotelji i telo je bilo u fazi raspadanja, kaže vidno uznemiren Mladenović, inače zaposleni radnik u Kompaniji Zi Đin koji radi kao čuvar ovog objekta koji se sada nalazi u vlasništvu ove kompanije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading