Ostoja zakucava FK Partizan u crnu zemlju! Mijailović nastavio sa udarima!

Autor:

Sport

12.08.2022

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne štedi nikoga!

Ostoja zakucava FK Partizan u crnu zemlju! Mijailović nastavio sa udarima!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović i Milorad Vučelić

Košarkaški klub Partizan objavio cene sezonskih karata za narednu sezonu, a tim povodom oglasio se prvi čovek kluba Ostoja Mijalović.

 

 

Mijailović je tom prilikom istakao da KK Partizan ima veću podršku navijača na utakmicama od fudbalskog kluba:

- Mislim da smo jedini košarkaški klub na svetu koji se nalazi u okviru sportskog društva, a da ima više publike od fudbalskog kluba. Danas smo zvanično objavili cene karata za sledeću sezonu i mogu da kažem da smo i te kako vodili računa o tome da navijači koji nisu u sjajnoj finansijskoj situaciji mogu da kupe sezonsku kartu. Skoro 6000 karata puštamo u prodaju sa cenom koju kada podelite sa brojem utakmica, dobijate nešto više od 300 dinara po meču- rekao je Mijalović, a prenosi "Mondo".

Republika

Foto: Starsport

Milorad Vučelić i Miloš Vazura - čelnici FK Partizan

On je naglasio i da neće biti besplatnih karata uz nadu da će crno-beli prodati preko 10 hiljada sezonskih ulaznica:

- Iako nam treba puno sredstava ove sezone, morali smo da mislimo na naše najvernije navijače. Jos jednom ću ponoviti, besplatnih karata neće biti ove sezone. Svako ko misli da mu pripada besplatna karta taj, ne poštuje KK Partizan. Želeo bih da se zahvalim južnoj tribini što je prihvatila predlog da kroz grupnu prodaju plaća svoje karte. Tako se poštuje i podržava klub. Želim da ostvarimo rekordan broj prodatih karata, svi ćemo biti presrećni ako prodamo preko 10.000 pretplatnih karata. Verujem da možemo doći do tog broja i da na taj način oborimo rekord u Evroligi ove sezone. Mi smo Partizan, imamo najbolju publiku na svetu i sa pravom verujemo u to- istakao je Mijalović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading