RAT I DALJE TRAJE: Košarkaški i fudbalski klub Partizan u LOŠIM odnosima!

Autor:

Sport

15.07.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobarima se ovo ne dopada.

RAT I DALJE TRAJE: Košarkaški i fudbalski klub Partizan u LOŠIM odnosima!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović otvoreno je govorio o odnosu sa fudbalskim klubom.

On se u intervjuu za "Sportal" osvrnuo i na funkcionisanje čitavog sportskog društva.

- Članovi sportskog društva Partizan poslednju deceniju ruše istoriju Partizana. Oni su osvojili toliko malo trofeja u tom periodu da je to nedopustivo za veličinu brenda kakav je Partizan. Prvo treba da se rekonstruiše Jugoslovensko sportsko društvo Partizan, u suprotnom taboru to mnogo bolje funkcioniše nego kod nas. Zvezdan Terzić je nedavno izabran za predsednika SD Crvena zvezda, oni to rade mnogo bolje, kod nas vlada jedno nejedinstvo, ljudi ne sarađuju jedni sa drugima - rekao je Mijailović i dodao:

- Mene trenutno zanima samo Košarkaški klub Partizan, tako da me ne trenutno ne interesuje mesto u FK Partizan. Nemam dobar odnos sa čelnicima fudbalskog kluba, to je tako praktično od početka mog mandata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
Kilava Uprava

16.07.2022 13:08

OSTOJA SKUPI LJUDE I NAJURI BAGRU IZ FUDBALSKOG KLUBA. NJIH PODRZAVAJU SAMO HULIGANI SA JUGA ( PRINCIPI I JANICARI ) KOJI NE MISLE DOBRO PARTIZANU. SAMO PROFIT I NISTA DRUGO. ONI PODRZAVAJU OVE PETOKOLONASE ! FK ,,UPRAVA " RADI PO DIREKTIVI.

Navijaci

20.07.2022 13:23

Vucela I ostali rade PROTIV navijaca I PARTIZANA. KO CE DA NAJURI BAGRU BICE LEGENDA PARTIZANA.

Velika PLJACKA I Favoriziranje

20.07.2022 13:30

VUCIC ,VLAST I UPRAVA FK PARTIZAN RUSE UGLED SD PARTIZAN. I SVI CUTE. POLA SEVER NATRPAN U VLASTI A HOCEMO VITESTVO ! SRAMITA STO SE RADI. I SAMI ZVEZDASI (realni) priznaju

Navijaci ISTOK ZAPAD

22.07.2022 20:53

OSTOJA ZOC NAJURITE BAGRU IZ KLUBA. SPASITE FK PARTIZAN I NAVIJACE. DOSLI NA PREVARU A SAD RADE PO NALOGU PO DIREKTIVI. OTERAJTE FOTELJASE , LOPUZE.