Novi skandal u nacionalnom timu: Zbog reprezentacije UDARIO na mlađeg brata - još jedan potres pred Evropsko prvenstvo!

Autor:

Sport

10.08.2022

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura oko kontroverznog asa se ne stišava.

Novi skandal u nacionalnom timu: Zbog reprezentacije UDARIO na mlađeg brata - još jedan potres pred Evropsko prvenstvo!

Foto: Starsport

Reprezentativac Poljske Mateuš Ponitka

Reprezentativac Poljske Mateuš Ponitka našao se u epicentru novog skandala. Pre nekoliko meseci bio je na meti čuvenog NBA asa Marćina Gortata zbog odluke da ne napusti Zenit, uprkos ruskoj invaziji na Ukrajinu, a sada je iz redova nacionalnog tima odlučio da "izbaci" svog rođenog brata - Marsela!

- Dobio sam informaciju da selektor nije imao problema sa mnom, ali Mateuš nije želeo da me prihvati u timu – rekao je Marsel Ponitka za poljske medije, pa dodao:

– Ne osećam se krivim zbog cele ove situacije i ne razumem zašto me Mateuš po svaku cenu diskredituje i stoji na putu mojoj karijeri. Nemam šta da krijem. Ako se Mateuš oseća ugroženo, bolje je da lepo sednemo za isti sto i raspravimo sve kao dva muškarca, a ne da se igramo igara.

 

 

Uprkos svemu, as Saragose, bez sujete, i dalje želi da nastupa sa Mateušom.

Da, naravno. Uvek sam otvoreno pričao o tome, i trener i savez to odlično znaju. Strpljivo čekam obećani sastanak, koji kapiten tako često izbegava. Voleo bih da se Mateuš ponaša kao profesionalac i po ovom pitanju i da razjasni situaciju, za dobrobit cele zajednice, i da jednom zauvek prekinu spekulacije - naveo je Marsel Ponitka.

Podsetimo da će Poljaci na Evropskom prvenstvu, koje je na programu od 1. do 18. septembra, igrati u grupi D, zajedno sa Srbijom, Holandijom, Izraelom, Finskom i Češkom, a dueli će biti odigrani u Pragu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading