Partizan samo JEDNU UTAKMICU neće igrati u Areni: Ostoja Mijailović otkrio koju

Autor:

Sport

10.08.2022

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli konačno ostvarili san, praktično sve mečeve će igrati u Štark Areni. Prodaja karata kreće od ponedeljka

Partizan samo JEDNU UTAKMICU neće igrati u Areni: Ostoja Mijailović otkrio koju

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana sa grobarima

Nova sezona Evrolige počinje 6. oktobra, a u eliti će se posle osam godina pauze naći košarkaši Partizana, koje će se klupe predvoditi legendarni Željko Obradović.

Crno-beli su se pojačali dolascima Danila Anđušića, Dantea Egzuma, Džejmsa Nanelija i Janisa Papetrua.

Grobari sa nestpljenjem iščekuju početak sezone, posebno zbog Evrolige, a "parni valjak" je saopštio da će od ponedeljka pustiti sezonske karte u prodaju.

Ono što je za navijače vicešampiona Jadrana ostala kao jedina nepoznanica je gde će njihovi ljubimci igrati utakmice, pre sve u elitnom takmičenju. 

Odavno je poznato da je Partizan zakupio beogradsku Arenu, ali je prošle sezone pojedine mečeve morao da igra u hali "Aleksandar Nikolić" jer su se u Areni održavali razni događaji, najviše su to bili koncerti.

Republika

Foto: Starsport

Grobari na jednoj od utakmica košarkaša Partizana

Ipak, uprava crno-belih uspela je da dogovori da "parni valjak" u novoj sezoni sve duele Evrolige i ABA lige igra u Areni, ali postoji jedna utakmica koja je problem, a pojašnjenje o tome je ekskluzivno za portal Republika.rs govorio Ostoja Mijailović, predsednik Partizana.

Sve utakmice Evrolige i ABA lige ćemo igrati u Areni, izuzev jedne utakmice ABA lige koju ćemo odigrati u Pioniru i to utakmicu Partizan-Borac Čačak - rekao je Mijailović za naš portal.

U pitanju je susret 19. kola regionalnog takmičenja, koji bi trebalo da se igra u periodu od 10. do 13. februara 2023. godine u Beogradu.

Zanimljivo da na zvaničnom sajtu Arene nema obaveštenja za nijedan događaj planiran u tom terminu, pa samo može da se pretpostavi da će u pomenutom terminu Beograd biti domaćin još jednog spektakla, najverovatnije muzičkog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Podesen

10.08.2022 17:56

Jaka utakmica