SRPSKA MUZIKA ZNA DA BUDE SJAJNA! Jokićev saigač se vratio posle teške povrede i pohvalio NAŠE PESME (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

09.08.2022

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džamal Marej pohvalio Nikolinu plejlistu.

SRPSKA MUZIKA ZNA DA BUDE SJAJNA! Jokićev saigač se vratio posle teške povrede i pohvalio NAŠE PESME (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativac Srbije Nikola Jokić (27) jeste osvojio drugi put uzastopno nagradu za MVP-a NBA lige, ali je faktički sam vukao tim Denver Nagetsa kroz sezonu.

Na kraju, franšiza iz Kolorada došla je do plej-ofa, ali je zaustavljena odmah u prvoj rundi rezultatom 4:1 od budućeg šampiona Golden Stejt Voriorsa.

Razlog za ovakvo lako ispadanje osim umora centra, leži u tome što je drugi najbolji igrač Džamal Marej (25) bio van parketa od aprila 2021. godine zbog teške povrede kolena.

Be-šuter se oporavio i u razgovru sa "Kez Braun" na jednom podkastu na univerzitetu Kentaki govorio o brojnim temama, pa je upitan i za to zbog čega je Denver poseban.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Trenutak kada se povredio Džamal Marej

Za mene, oni jednostavno brinu o igračima i želeli su da budem tu. Gledali su me kako rastem kao igrač i oduvek imali sjajan odnos, to je moj dom. Sve je sjajno tamo, a kada sam bio dečak dolazio sam na utakmice Toronta u dresu Vinsa Kartera, a sada sam ja taj u čijem dresu deca dolaze na utakmice - rekao je Marej.

Bilo je reči i o saigračima gde je spomenut Somborac i naša muzika.

- Geri Heris je saigrač koji je bio najbolje obučen, definitivno, a što se tiče obuće ja sam taj koji je na vrhu. Najbolju muzičku plejlistu pred utakmicu ima... Uffff, pa često slušamo srpsku muziku. Srpska muzika zna da bude sjajna. Džoker zna da pusti neke baš jake pesme - istakao je Kanađanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading