Nedović otvoreno o Pešiću! Kari se promenio...

Autor:

Sport

03.08.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović da svi u nacionalnom timu treba da ostave ego po strani i da prihvate drugačije uloge.

Nedović otvoreno o Pešiću! Kari se promenio...

Foto: Starsport

Nedović je govorio na okupljanju reprezentativaca u Staroj Pazovi.

- Mislim da su svi zreliji i svesni da, kad već odvajamo ovo vreme koje možemo da budemo sa porodicama, treba da iskoristimo na najbolji mogući način i da ostavimo ego sa strane. Svi imamo jako bitne uloge u klubovima i nećemo moći baš da imamo te uloge u reprezentaciji, tako da svako treba da igra svoju ulogu. Uželeo sam se reprezentativne košarke. Poslednji put sam igrao u Riju 2016, posle toga iz raznih nesrećnih okolnosti nisam bio u mogućnosti. Uželeo sam se, spreman sam, vidim da su i ostali momci spremni. Izgledamo dosta moćno. Radujem se svemu što dolazi- rekao je Nedović novinarima u Staroj Pazovi.

Nedović će ponovo sarađivati sa Pešićem, pa je novinare zanimalo da sada izgledaju treninzi, kakav je selektor sada.

- Druga priča je sad. Pre je bio mnogo oštriji, sad je dosta fleksibilniji, raspoloženiji. I je on svestan da su sve ovo igrači koji igraju na vrhunskom nivou dugo godina... Imamo Jokića, možda najboljeg igrača sveta trenutno... Bitno da se mi adaptiramo njemu, da se on adaptira na nas i da se napravi dobra atmosfera- rekao je Nedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading