Pešić razgalio naciju: Čujem se redovno sa Jokićem!

Autor:

Sport

26.07.2022

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju očekuju veliki izazovi.

Pešić razgalio naciju: Čujem se redovno sa Jokićem!

Foto: Starsport/Ilustracija

Nikola Jokić i Svetislav Pešić

Košarkaška reprezentacija Srbije će krajem avgusta odigrati mečeve sa Turskom i Grčkom u oviru kvalifikacija za Mundobasket, a potom će u septembru pokušati da dođe do medalje na Eurobasketu.

Selektor "Orlova" Svetislav Pešić govorio je o predstojećim pripremama za naredne izazove reprezentacije.

Reprezentativni program počinje 4. avgusta, ali sam svakodnevno u (telefonskom) kontaktu sa igračima sa već objavljenog spiska. Neki su počeli sa individualnim treninzima jer su u različito vreme završavali klupske sezone. Nisu to neke medijski zanimljive priče, razgovaramo i dogovaramo se, a sve ostalo ćete znati kada zvanično počnemo da radimo. Čujem se sa svima, uključujući i Nikolu Jokića - rekao je popularni Kari za "Sport klub".

Republika

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Potom je otkrio i da će se košarkaši spremati u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Odavno je poznat plan i program priprema, koje ćemo sprovesti u Staroj Pazovi. U svojevrsnom nacionalnom sportskom centru, postoje fantastični uslovi, od dvorane, preko teretane, hotela. Iako je najpoznatiji po pripremama fudbalera, nije rezervisan samo za njih, pošto je zimus tamo bila rukometna reprezentacija - poručio je Pešić.

Srbija će 25. avgusta dočekati Grčku, pa će tri dana kasnije gostovati Turskoj, a onda se seli u Prag na grupnu fazu Evropksog prvenstva gde će joj rivali biti domaćin Češka, Poljska, Finska, Izrael i Holandija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading