Svetska liga! Srbija savladala Kanadu u borbi od 5. do 8. mesta, čekamo Crnu Goru!

Autor:

Sport

26.07.2022

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Srbije slavili su protiv Kanade rezultatom 12:4 ( 2:0, 3:1, 5:2, 2:0) u meču razigravanja od 5. do 8. mesta na završnom turniru Svetske lige.

Svetska liga! Srbija savladala Kanadu u borbi od 5. do 8. mesta, čekamo Crnu Goru!

Foto: Vaterpolo savez Srbije

Vaterpolisti Srbije u Strazburu

"Delfini" su izgledali kao na lakšem treningu, a selektor Savić je iskoristio priliku da razigra mlađe igrače davši im prilike i da izvode peterce i vežbaju šut.

Kod Kanađana se istakao samo Žeremi Kote koji je postigao tri od četiri gola svoje ekipe. Jedini je zapravo postigao gol iz igre, a možemo pomenuti i Brodija Meknajta koji se trudio između stativa gola koji je branio. Ipak, nije ni on svemoćan.

U reprezentaciji Srbije najefikasniji su bili Ognjen Stojanović i Vasilije Martinović sa po tri gola, Marko Radulović i Đorđe Vučinić su dodali po dva, a Stefan Branković i Gavril Subotić su meč završili sa po jednim na svom kontu.

Srpski vaterpolisti su zakazali borbu za peto mesto koje se igra u sredu. Rival je Crna Gora koja je prehodno savladala Australiju i taj meč će biti na programu u popodnevnom terminu (za sada je najavljeno da će to biti u 16 časova).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading