Košarkaši u Partizan uglavnom dolaze zbog Željka, ali ne i on! Egzum otkrio zašto je obukao crno-beli dres!

Autor: Tanjug

Sport

15.07.2022

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac sve objasnio.

Košarkaši u Partizan uglavnom dolaze zbog Željka, ali ne i on! Egzum otkrio zašto je obukao crno-beli dres!

Foto: Starsport

Dante Egzum

Novi košarkaš Partizana Dante Egzum izjavio je da je zbog navijača "crno-belih" odlučio da karijeru nastavi u beogradskom klubu.

Egzum (27) je pre nekoliko dana potpisao ugovor sa Partizanom. On je prošle sezone igrao za Barselonu, a pre toga je nastupao za Klivlend i Jutu.

- Prošla godina mi je otvorila oči kada je košarka u Evropi u pitanju. Potpisao sam za Partizan, pošto sam želeo da nastavim da igram u Evropi. Glavni razlog koji me je privukao da dođem u Partizan su navijači. Sa mnogima sam pričao o navijačima Partizana. Svi misle da mi je Najdžel Vilijams-Gos pričao o klubu. Naravno da sam i od njega dosta čuo o Partizanu. U Australiji sam sa 15-16 godina imao trenera koji je iz Srbije i on mi je pričao da ne postoji ništa kao utakmice Partizana. Jedva čekam da istrčim pred navijače na prvoj utakmici Evrolige. Mnogo toga sam čuo i video - rekao je Egzum za Partizanovu klupsku televiziju.

On je istakao da bi u Partizanu voleo da igra na poziciji plejmejkera.

- Ideja kada sam došao ovde je da donesem tu agresivnost. Očekujem da igram malo više na poziciji plejmejkera da uposlim saigrače. Obožavam da igram u tranziciji, da trčim, da dođem do reketa i tu kreiram akcije. Pokazaću to tokom ove sezone. U odbrani mogu da branim tri pozicije. Cilj mi je da igram čvrsto svaku utakmicu - rekao je australijski košarkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading