UPRAVA CRVENO-BELIH PRIONULA NA POSAO! Zvezda sprema iznenađenje za novog trenera!

Autor: V.Z.

Sport

02.07.2022

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenersku palicu u košarkaškom klubu Crvena zvezda nakon odlaska Dejana Radonjića uskoro će preuzeti stručnjak evropskog kalibra i zavidne reputacije, saznaje Srpski telegraf.

UPRAVA CRVENO-BELIH PRIONULA NA POSAO! Zvezda sprema iznenađenje za novog trenera!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Dvostruki uzastopni osvajač triple krune, konkretno, klupski funkcioneri užurbano rade na popunjavanju igračkog i stručnog kadra, koji je nakon fantastične prošle sezone ostao okrnjen odlaskom nekolicine bitnih šrafova u mašineriji okićenoj titulom ABA, Superlige i Kupa Koraća.

Republika

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

Podsetimo, crveno-beli ostali su bez kormilara Dejana Radonjića, plejmejkera Nejta Voltersa, bekova Dejana Davidovca i Ostina Holinsa, pa ekipi predstoji ozbiljna i temelja rekonstrukcija.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Takođe, Mali Kalemegdan su napustili Majk Cirbes i Ognjen Kuzmić, dok je status najboljeg košarkaša Nikole Kalinića, za kojeg je interesovanje pokazala moćna Barselona, zasad nedefinisan. Predsednik kluba Nebojša Čović najpre će se posvetiti dovođenju trenera, koji će, prema našim saznanjima, oduševiti pristalice beogradskog velikana. Prethodnih dana nagađalo se s brojnim imenima, a u užem izboru su ostali Duško Ivanović i Janis Sferopulos. Jedna od opcija do juče bio je i Dušan Alimpijević, bivši kormilar crveno-belih, prošlosezonski finalista Evrokupa s Bursom, koji je dematovao navode da će napustiti turski klub.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Alimpijević

Motiv više klupskim operativcima za angažmanom klasnog trenera jesu ambicija i želja da se na adekvatan način odgovori večitom rivalu Partizanu, koji je agresivno ušao u tekući prelazni rok. A to je ujedno i želja armije navijača Crvene zvezde. Naime, crno-beli dres je nedavno, po treći put u karijeri, obukao reprezentativac Srbije Danilo Anđušić, dok je Filip Petrušev, takođe "orao" iz redova šampiona Evrope Efesa, na pragu Humske ulice. Spekuliše se još i s imenima poput Tajlera Dorsija i Hasana Martina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading