Upozorenje Karija Pešića: Smejemo se Hrvatima jer 20 godina ne mogu da osvoje medalju, a to se i nama sprema!

Autor:

Sport

29.06.2022

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojeće leto biće radno kada su srpski košarkaši u pitanju.

Upozorenje Karija Pešića: Smejemo se Hrvatima jer 20 godina ne mogu da osvoje medalju, a to se i nama sprema!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Tim povodom, po okončanju klupske sezone u centar medijske pažnje ušao je selektor srpskih košarkaša Svetislav Pešić koji je gostujući u podkastu nekadašnjeg košarkaša Mileta Ilića, imao zanimljivu analizu stanja u kojoj se srpska košarka nalazi:

- Sad smo imali sastanak sa klubovima u Savezu. Sa Zvezdom, Partizanom, predsednikom, direktorom, generalnim menadžerom. Ja sam rekao, nije ovo moja reprezentacija ili reprezentacija Aleksandra Vučića, ovo je reprezentacija vaša, odnosno naša. I sada kada se završila liga, sve zastave koje postoje, crveno-bele, zeleno-bele, ove roze kao kod Mege, crno-bele, sve te zastave se ujedinjuju u jednu, a to je srpska zastava - istakao je Svetislav Pešić, a zatim košarkaškoj javnosti uputio reči zbog kojih bi svi morali dobro da se zamisle:

Foto: Starsport

Svetislav Kari Pešić

 

- Mi se sad smejemo kad kažemo "Hrvatska". Oni ne mogu da osvoje medalju, ne zna se koliko dugo, 20 godina. Od Grčke, Atine, sećaš se. Sve će to biti ovde. Prema tome, što mene pitaš za zlatnu medalju? Ja sam je već osvojio. Hajde vi sada osvojite. Evo, ja sam došao da vam pomognem da osvojite i vi, ali ja sam je već osvojio, meni ne treba zlatna medalja. Ja preuzimam apsolutnu odgovornost. Ali i ti si bio igrač, jedan košarkaš ne čini tim, ali jedan može raz****ti kompletnu ekipu - zajključio je selektor srpske košarkaške reprezentacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading