Mokine reči naljutiće Delije! Slavniću puno srce dok priča o Partizanu! Dok nije obukao crno-beli dres nije znao šta je to dobrota! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.06.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskren do srži kao i uvek!

Mokine reči naljutiće Delije! Slavniću puno srce dok priča o Partizanu! Dok nije obukao crno-beli dres nije znao šta je to dobrota! (VIDEO)

Foto: Starsport

Legenda srpske i jugoslovenske košarke Zoran Moka Slavnić, ostaće upamćen kao igrač i trener koji je vodio Crvenu zvezdu i Partizan. "Delije" mu verovatno nikada neće oprostiti reči koje je u emisiji "Goli život" na "TV Happy" izgovorio na račun crno-belih.

- Eto, veruj mi, pošto danas imam 66 godina... Bilo bi mi krivo što nisam bio igrač i trener Partizana. Jer sam onda video razliku u ljudima u dobroti, zatim u lojalnosti ali i u svemu ostalom- rekao je tada Moka Slavnić.

Slavnić je karijeru započeo u Crvenoj zvezdi 1963. godine za koju je igrao sve do 1977. Sa crveno-belima je osvojio dve titule, tri kupa SFRJ i Kup Kupova.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Slavnić

Kasnije je prešao u Huventud sa kojim je takođe osvojio prvenstvo Španije 1978. Kasnije je nastupao za Šibenku i italijansku Kazertu, a u Partizan dolazi 1981. godine gde je odigrao čitavu sezonu.

Slavnić je tokom trenerske karijere vodio Crvenu zvezdu i Partizan, zatim Atlas, Bamberg, Iraklis, Jugoplastiku, Šibenku, a bio je i selektor SCG na Eurobasketu u Španiji 2007. godine.

Moka je nedavno doživeo nesreću u kadi u svom domu nakon čega su mu lekari operisali kuk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading