Đurović poručio Čoviću: Možda se naljuti na mene, ali ja bih ugasio TV i otišao da šetam!

Autor:

Sport

19.06.2022

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde novi su šampioni Srbije! Oni su sa 2:0 u finalnoj seriji savladali FMP Meridian.

Đurović poručio Čoviću: Možda se naljuti na mene, ali ja bih ugasio TV i otišao da šetam!

Foto: youtube.com/HappyTV

Odmah po završetku meča, svoj komentar je na TV Arena sport dao nekadašnji Zvezdin trener Vlade Đurović, koji je bio u ulozi stručnog konsultanta i tom prilikom se obratio Nebojši Čoviću:

- Čestitke Crvenoj zvezdi na trostrukoj tituli. Ali, moraću da budem malo oštar. Možda će moj drug Čović da se naljuti na mene, ali da sam bio kod kuće, već posle prve četvrtine bih ugasio televizor i otišao da šetam. Bila je slaba utakmica, kada se uporedi utakmica Real-Barselona i ova, to nema veze jedno sa drugim.

Preterana nervoza, ne znam zašto, u obe ekipe. A atmosfera fantastična, došli su navijači da pozdrave trostruke šampione koji su ove sezone osvojili sve. Moglo je teoretski i Evropu da osvoje umesto Efesa, ali to je bilo teško.

Foto: printscreen

Nebojša Čović

Jasno je da se nekim igračima nije igralo, na primer Davidovcu, a Laziću se igralo iako je bio nervozan. Simonović, najstariji igrač, od bekova nijednu loptu nije primio za 20 minuta protiv zone FMP-a, a igrali su i Ivanović i Marković, to mi nije jasno.

Ako pogledate rezultat na poluvremenu, pomislili biste da je bila uzbudljiva utakmica, dueli, 'banane', trojke, ali stvarno ništa od toga. Jedna utakmica koja će se brzo zaboraviti. Ostaće upamćeno da je Zvezda prestigla Partizan po broju titula- konstatovao je Đurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading