Partizan dao "zeleno svetlo" Panteru da se preseli u NBA!

Autor:

Sport

17.06.2022

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, Amerikanac sa srpskim pasošem lako bi mogao da napusti Humsku.

Partizan dao "zeleno svetlo" Panteru da se preseli u NBA!

Foto: Starsport

Bek Partizana Kevin Panter

Američki bek Kevin Panter, najbolji košarkaš Partizana minule sezone, dobio je dozvolu kluba iz Humske da se preseli u NBA, pod uslovom da postoji interesovanje neke od franšiza "preko bare".

Uz to, Parni valjak bi inkasirao odštetu za pouzdanog šutera koji je 2021. godine igrao Fajnal-for Evrolige sa milanskom Olimpijom.

Sa druge strane, Panter nema zeleno svetlo za selidbu u neki klub na Starom kontinentu.

Republika

Foto: Starsport

Panter može u NBA

Panterov dugogodišnji san je da se okuša u najkvalitetnijoj ligi sveta, a ako ne pronađe NBA angažman predvodiće Partizan u Evroligi naredne takmičarske godine.

Podsetimo da je bord elitnog takmičenja u četvrtak uručio specijalnu pozivnicu crno-belima i španskoj Valensiji, što je komentarisao i hrvatski krilni as Mario Hezonja, putem Tvitera.

Takođe, tokom dana je isplivala informacija da je viceprvak ABA lige zainteresovan za dovođenje krilnog centra Nemanje Bjelice, koji se noćas okitio NBA "prstenom" sa Golden Stejt Voriorsima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading