HAOS U PIONIRU! Ljubimcu Grobara PRESTRAVLJEN!

Autor:

Sport

02.06.2022

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se posle novog Večitog derbija.

HAOS U PIONIRU! Ljubimcu Grobara PRESTRAVLJEN!

Foto: Starsport

Panter i Panter

Izraelski plejmejker Jam Madar bio je potpuno šokiran atmosferom u Pioniru tokom trećeg meča finalne serije ABA lige.

Mladi organizator igre je otkrio da nikada slično nije doživeo u životu, a tom prilikom je dodao da su crno-beli morali da ostave srce na terenu kako bi produžili seriju protiv Večitog rivala.

Nikada nisam igrao ovakvu utakmicu, ništa slično nisam doživeo. Ovo je iskustvo za čitav život - počeo je Izraelac, a potom je dodao:

- Nismo imali opciju osim da pobedimo, dali smo sve od sebe. U situaciji kada se čitava sezona lomi, morali smo da ostavimo srce na parketu. Velika pobeda za nas koja je pokazala da možemo da dođemo do ovakvih pobeda. Biće još velikih borbi.

Madar je prokomentarisao i prekid utakmice, koji je usledio nakon što je sudijska trojka napustila parket, a ubrzo su isto učinili i igrači Večitih rivala.

To je bila njihova odluka da prekinu meč, iskreno nisam ni mogao previše da razmišljam zbog čega su to uradili, bilo je bitno da kao tim ostanemo fokusirani i odradimo posao do kraja što smo na kraju i uspeli - reči su Jama Madara, strelca sedam poena u meču broj tri.

Podsećanja radi, naredni okršaj crno i crveno-belih zakazan je za petak od 18 časova i 30 minuta, takođe pred Grobarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading