CRNO NA BELO! Isplivao snimak koji OTKRIVA SVE: Ne, NISU Grobari - evo ko je UDARIO sudiju Boltauzera u GROTLU Pionira! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.06.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je udarna vest u regionu!

CRNO NA BELO! Isplivao snimak koji OTKRIVA SVE: Ne, NISU Grobari - evo ko je UDARIO sudiju Boltauzera u GROTLU Pionira! (VIDEO)

Foto: Starsport

Sudijska trojka tokom Večitog derbija

Treću utakmicu finalne serije ABA lige obeležio je incident koji je uslovio prekid Večitog derbija. Naime, najpre je sudija Uroš Nikolić pogođen predmetom, a potom je udaren Slovenac Matej Boltauzer.

Arbitri su rešili da se povuku sa terena, a svi su mislili da je neko od navijača odgurnuo slovenačkog sudiju, ali je to ipak učinio pripadnik policije. Naravno, nenamerno, a sve u cilju bezbednosti, a kako se sve odigralo možete pogledati u videu.

 

 

Pobeda crno-belih (70:67) ostaće u senci prekida susreta koji je trajao preko 50 minuta, a posle koga je ispražnjen deo tribina, koji je procenjen kao problematičan.

Podsetimo, meč broj četiri na programu je u petak od 18 časova i 30 minuta, a videćemo da li će izabranici trenera Željka Obradovića uspeti da produže seriju i izbore majstoricu pred Delijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading