BOMBE NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda naciljala reprezentativca Srbije i američku ZVER!

Autor:

Sport

11.06.2022

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se već spremaju za sledeću sezonu.

BOMBE NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda naciljala reprezentativca Srbije i američku ZVER!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde sa peharom ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde odbranili su šampionski prsten ABA lige, zbog čega će naredne sezone ponovo igrati u Evroligi.

Međutim, na Malom Kalemegdanu se ne zadovoljavaju samo učešćem u elitnom takmičenju, već će naredne sezone pokušati da učine nešto više i makar se domognu plej-ofa. Tome u prilog ide i činjenica da su već počela da se traže pojačanja koja će na leto stići u Zvezdu.

Kako prenosi "Telesport", crveno-beli su naciljali dva igrača koja bi mogla da pokriju poziciju centra, koja je ove sezone bila deficitarna, pa ju je maltene sve vreme pokrivao Luka Mitrović.

Navodno, u pitanju su Filip Petrušev i Kaleb Tarzuski!

Republika

Foto: Starsport

Filip Petrušev

Reprezentativac Srbije (22, 211) je prošlu sezonu proveo u Efesu, ali se nije naigrao, pa će napustiti Istanbul. Međutim, povratak u Srbiju mu nije primarna opcija, već želi da kroz letnju NBA ligu izbori ugovor u Americi, pa će na Malom Kalemegdanu morati da budu strpljivi.

Sa druge strane, Tarzuski (29, 213) je već pet sezona član Armanija, a sa Manekenima ima ugovor do leta 2023. godine. Ipak, italijanski mediji navode da postoji velika šansa za rastanak, pa to šampion ABA lige želi da iskoristi i da dovede Amerikanca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading