KONTE SE NE ŠALI: Totenhem dovodi NAPADAČA za 60.000.00 evra! (FOTO)

Autor:

Sport

11.06.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Londona do sada je u letnjem prelaznom roku doveo dva slobodna igrača, a to su ofanzivni bek Ivan Perišić i golman Frejzer Forster.

KONTE SE NE ŠALI: Totenhem dovodi NAPADAČA za 60.000.00 evra! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Antonio Konte slavi sa igračima Totenhema

Fudbaleri Totenhema naredne sezone igraće u grupnoj fazi Lige šampiona, a Antonio Konte, trener "pevaca" želi da ojača ekipu kako bi bili egal u elitnom takmičenju i Premijer ligi.

Klub iz Londona do sada je doveo ofanzivnog beka Ivana Perišića i golmana Frejzera Forstera kao slobodne igrače, a naredno pojačanje trebalo bi da bude odlilčan napadač.

 

 

U pitanju je Rišarlison (25), špic Evertona koji je lično stupio u kontakt sa timom iz prestonice Engleske i njegovi uslovi neće biti problem, a preostaje dogovor sa ekipom sa "Gudison parka".

Brazilac je istakao da želi da ode, a Totenhem želi da plati 60.000.000 evra.

 

 

Rišarlison je prošle sezone na 33 utakmice u svim takmičenjima imao učinak od 11 golova i pet asistencija, a od odlaska u sastav iz Liverpula u leto 2018. godine upisao je 53 pogodaka na 152 nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading