Jovanović ZAPRETIO Zvezdi!

Autor: Tanjug

Sport

11.06.2022

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović izjavio je da njegovi izabranici moraju da odigraju mnogo bolje u drugom meču polufinala KLS protiv Crvene zvezde.

Jovanović ZAPRETIO Zvezdi!

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović

Aktuelni šampion Srbije slavio je ubedljivo sa 114:78 u prvoj utakmici i sutra u podne u dvorani Mega faktori imaće priliku da izbori plasman u finale.

- Što se tiče utakmice u nedelju, mi imamo motiva da izgledamo bolje na terenu. Pretiti Zvezdi u ovom trenutku stvarno ne bi bilo pametno. Na prvom narednom treningu ću ove moje mlade momke pokušati da ubedim da odigramo kvalitetnije, a kvalitetnije ne može da se odigra sa Zvezdom dok na svaki njihov kontakt ne odgovorimo istom merom. To nije nimalo lako jer onog trenutka kad se povučeš milimetar, tog trenutka je kraj, i utakmica je prakticno završena - rekao je Jovanović.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović

- Mi moramo da nađemo motiva da pokušamo da igramo bolje i ja se nadam da će tog motiva biti s obzirom na našu mladost. Zvezda je u ovom prvom meču došla suviše lako do pobede. Jesu oni dosta kvalitetniji od nas, ali našim mladim igračima to neiskustvo ne sme da bude alibi i zato će u revanšu morati mnogo više da se potrude - rekao je Jovanović.

Plejmejker Mege Aleksa Uskoković istakao je da će on i njegovi saigrači pokušati da poprave neke stvari kako bi na domaćem parketu odgovorili crveno-belima.

- Imamo priliku da u nedelju popravimo utisak. Zvezda je bila mnogo agresivnija u prvom susretu i nestvarno je šutirala za tri poena. Probaćemo da se odmorimo i popravimo neke stvari koliko je to moguće za jedan dan i da pokušamo da iskoristimo domaći teren - izjavio je Uskoković.

Košarkaši FMP već su u finalu KLS i čekaju pobednika serije između Crvene zvezde i Mege.

FMP je do prilike da se bori za trofej došao bez borbe jer je Partizan odustao od takmičenja.

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su domaći šampionat šest puta zaredom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading