Foto ubod iz Pionira: Ljubimac "Delija" pronašao NAČIN, evo šta je radio Marko Kešelj tokom drugog poluvremena majstorice

Autor:

Sport

06.06.2022

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda odbranila "prsten"!

Foto ubod iz Pionira: Ljubimac "Delija" pronašao NAČIN, evo šta je radio Marko Kešelj tokom drugog poluvremena majstorice

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana finiš petog finalnog susreta ABA lige odigrali su u ispražnjenom Pioniru, a bivši as crveno-belih Marko Kešelj pronašao je način da uživo isprati drugo poluvreme Večitog derbija.

Gledaoci su morali da napuste tribine dvorane "Aleksandar Nikolić" zbog nereda, a bivši reprezentativac Srbije sakrio se iza paravana kako bi odgledao završnicu.

Republika

Foto: Republika

Kešelj se krije kako bi odgledao Večiti derbi

Podsetimo, cela serija obilovala je incidentima na tribinama, a sve je kulminiralo početkom treće četvrtine majstorice, kada nije bilo drugog izlaza nego da navijači napuste Pionir.

Inače, 34-godišnji Kešelj je član uprave kluba sa Malog Kalemegdana, čiju opremu je nosio u dva mandata tokom igračke karijere, kada je svojim trojkama i odnosom prema dresu stekao veliku naklonost "Delija".

Četa Dejana Radonjića uspela je da odbrani "prsten" ABA lige trijumfom rezultatom 80:77, nakon neizvesne završnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading