Dan posle debakla: Zvezda se oglasila novim saopštenjem!

Autor:

Sport

04.06.2022

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli imaju poruku za svoje navijače.

Dan posle debakla: Zvezda se oglasila novim saopštenjem!

Foto: Starsport

Partizan je ubedljivom pobedom u četvrtoj utakmici od 112:84 izborio majstoricu u finalnoj seriji ABA lige.

U petom meču domaćin će, po treći put, biti Crvena zvezda, koja se dva dana pred dvoboj u Pioniru oglasila saopštenjem.

Saopštenje prenosimo u celosti i bez redakcijskih izmena.

Distribucija karata biće organizovana u nedelju 05.06. od 13 časova u prostorijama kluba u hali Aleksandar Nikolić i vršiće se za sve prijatelje kluba, kao i za one najvernije, vlasnike sezonskih karata. Klub podseća da u skladu sa propozicijama u finalu nema gostujućih navijača. Meč je na programu u ponedeljak od 20 časova u Hali Aleksandar Nikolić. KK Crvena zvezda mts podseća da je za ovu utakmicu nakon kazne ABA lige, kapacitet dvorane umanjen. Zbog celokupne situacije klub apeluje na sve koji se u ponedeljak budu našli u hali Aleksandar Nikolić da ne nose na utakmicu u ponedeljak bilo kakve kovanice, upaljače, priveske, i sve sitne predmete koji potencijalno mogu da se iskoriste za ubacivanje na teren. Ovim putem apelujemo na sve da dođu ranije u halu (kapije će biti otvorene 3 sata ranije) kako bi se izbegla bilo kakva gužva zbog izuzetno detaljnih pretresa! Takođe, u hali neće biti prodaje pića i hrane pre i tokom pete utakmice finala", stoji u saopštenju.

 

 

Vlasnici plave lože desno će biti smešteni u sektor plava loža levo, vlasnici VIP lože desno biće smešteni u sektor VIP loža levo. Ovim putem apelujemo na sve Zvezdaše da u ponedeljak navijamo za naš tim i klub. Ne dozvolimo i ne dajmo povoda za bilo kakav prekid ili kaznu. Zbog svega što se dogodilo u prethodnim utakmicama verujemo da će bilo kakav incident biti rigorozno kažnjen! U ponedeljak budimo svi kao jedan – navijajmo za Crvenu zvezdu i odbranimo domaći teren - stoji u saopštenju regionalnog šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading