ŽOC O SRAMOTNOM VREĐANU DELIJA: Treba ostati čovek!

Autor:

Sport

29.05.2022

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana poraženi su od Crvene zvezde sa 85:81 u drugom meču finala ABA lige.

ŽOC O SRAMOTNOM VREĐANU DELIJA: Treba ostati čovek!

Foto: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Upitan je trener crno-belih Željko Obradović odmah nakon meča koliko je bilo teško igrati u ovakvoj atmosferi gde je uvek bio na meti uvreda navijača:

- Bili smo hrabri, borili se do zadnjeg atmoma snage. Daćemo sve od sebe da se serija nastavi., Bila je potpuno drugačija utakmica u odnosu na prvu- počeo je Obradović.

- Ako vratite vreme na period kada sam potpisao za Paritzan, rekao sam da ću pokušatio da smirim stvari. Neću dati komentar, ostaću pri tom pomenutom stavu. Mnogo je važnije ostati čovek nego bilo koji rezultat ili bilo koje utakmice.

Viđena je gužva kod klupe Partizana po samom završetku meča.

- Sve može da se pogleda na snimcima, ja nemam komentar.

Na kralju ključna je bila situacija da Matijas Lesor namerno promaši slobodno bacanje.

- Odluka u dogovoru sa njim, ali ne način na koji je to uradio. Nikada u životu nisam analizirao zadnji napad, šut ili odbranu. Uvek sam mišljenja da postoji 39 minuta gde dobrom igrom možeš da rešiš meč. Zadnji napad je uvek klackalica. Lesoru čestitam na požrtvovanosti iborbenosti koju je pokazao- završio je trener Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading