OBRADOVIĆ JASAN: Dve STVARI moraju da budu na nivou FINALA, ako želimo POBEDU!

Autor:

Sport

28.05.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana jasan pred sutrašnju, drugu utakmicu finalne serije ABA lige u kojoj će prednost domaćeg parketa ponovo imati Crvena zvezda.

OBRADOVIĆ JASAN: Dve STVARI moraju da budu na nivou FINALA, ako želimo POBEDU!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Posle devet godina u finalu ABA lige gledali smo Večiti derbi i prvo odmeravanje snaga pripalo je Crvenoj zvezdi pošto je pobedila Partizan sa 90:76.

Naredna utakmica na programu je već sutra od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić", a ponovo će prednost domaćeg parketa imati crveno-beli.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa jučerašnjeg Večitog derbija

Željko Obradović, trener crno-belih dao je kratak komentar pred meč u kojem bi njegova ekipa bila u velikom problemu ako izgubi, pošto se igra na tri pobede.

Nova utakmica u seriji dolazi već sutra. Imamo danas trening i analizu svega što se sinoć dešavalo, pa ćemo učiniti sve što je u našoj moći da stvari koje nisu bile dobre ispravimo. Očekuje nas još jedna utakmica u kojoj će intenzitet i čvrstina morati da budu na nivou finala i mi tako moramo da igramo ukoliko želimo da se borimo za drugačiji ishod utakmice od onog u prvom meču - rekao je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa jučerašnjeg Večitog derbija

Najkoristniji igrač u redovima "parnog valjka" juče je bio Aleksa Avramović sa indeksom 15, a ubacio je samo 10 poena.

- Sutra je nova utakmica u kojoj moramo da damo sve od sebe kako ne bi ponavljali greške koje smo u seriji pravili. Takozvani prazan hod i period loše igre na početku drugog poluvremena smo skupo platili, baš kao što ćemo svaki put platiti ako takve stvari budemo ponavljali. Imamo jedan dan za predah, analizu i pripremu. Verujem da ćemo sutra na terenu izgledati mnogo bolje - istakao je Avramović.

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

Treći susret Crvene zvezde i Partizana igra se 1. juna od 20.30, a ukoliko tada serija ne bude rešan, četvrti duel na rasporedu je 3. juna od 18.30, a eventualna majstoca u kojoj će crveno-beli biti domaćin 6. juna od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading