SUTRA JE DAN D: Džikić najavio TVRDU utakmicu!

Autor:

Sport

14.05.2022

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dao izjavu pred susret sa Partizanom.

SUTRA JE DAN D: Džikić najavio TVRDU utakmicu!

Foto: Starsport

Aleksandar Džikić

KK Budućnost je poražena od Partizana u Beogradu u okviru prve utakmice polufinala plej-ofa ABA lige. Predstoji im revanš utakmica u Podgorici.

- U plej-ofu ovog takmičenja povoljan rezultat se ostvaruje ako se igra čvrsto, ako se igra sa mnogo energije, sa upornošću i željom. To su preduslovi, mora da se radi i nema drugog načina. Mora da se vjeruje i da se želi - izjavio je trener Budućnosti, Aleksandar Džikić.

Sa tim se složio i bek Budućnosti, Edin Atić.

- U svakom našem velikom meču smo imali ogromnu podršku sa tribina ove sezone. Nadam se da će i u nedeljnom susretu publika biti naš šesti igrač. Odigrali smo tri duela sa Partizanom ove sezone i u svakom smo, u određenom trenutku, jurili dvocifrenu razliku što nas je dodatno umaralo. Potrebno je da nametnemo naš ritam i da pogodimo šuteve koje imamo jer smo u svim utakmicama imali veliki broj otvorenih šuteva bez uspeha. U prethodnom meču smo dozvolili da se Partizan odlepi zbog naših grešaka. Stigli smo do minus sedam u trećoj četvrtini, ali nas je opet šut koštao da uđemo u egal utakmicu. Potrebno je da iskontrolišemo skok i izgubljene lopte, uz adekvatan šut verujem da možemo da dođemo do pobede pred našom publikom - dodao je Atić.

 

 

Oni se sastaju sutra od 20:45 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading