JOKIĆ I REPREZENTACIJA? Miško Ražnatović OTKRIO da li će Nikola IGRATI ZA SRBIJU!

Autor:

Sport

13.05.2022

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agent dvostrukog uzastopnog MVP-a NBA lige Nikole Jokića govorio o igranju centra Denver Nagetsa za reprezentaciju Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu.

JOKIĆ I REPREZENTACIJA? Miško Ražnatović OTKRIO da li će Nikola IGRATI ZA SRBIJU!

Foto: Starsport

Miško Ražnatović i Nikola Jokić

Srpski as Nikola Jokić drugu godinu zaredom potvrdio je da je najbolji košarkaš na svetu pošto je odbanio titulu najboljeg igrača (MVP) NBA lige.

Naša zemlja zajedno sa centrom Denver Nagetsa proslavila je novo priznanje, ali i dalje je ostalo pitanje, da li će Somborac igrati za reprezentaciju na predstojećem Evropskom prvenstvu (1. - 18. septembar).

Delimični odgovor na to pitanje dao je Miško Ražnatović, agent Nikole Jokića.

 Iskreno, ja u ovom trenutku ne znam, kao što mislim da ni niko drugi ne zna. Kao što sam rekao i nekoliko puta ranije rekao. Nikola nije protiv igranja za repku, potrebno je da se neke okolnosti nađu na nekom mestu. Ja sam nekoliko puta rekao da imajući u vidu da je sezona za njega završena ranije, da je to jednostavnije nego prethodnih sezona. Verujem da će u nekom narednom periodu ta odluka biti poznata - rekao je Ražnatović.

Republika

Foto: Starsport

 

Ja svim mojim igračima kažem da igraju za reprezentaciju ukoliko su u mogućnosti, tako da ni ovde nema nikakve razlike. To je poznat stav, ja ga nisam ponovio ove godine, to je nešto što postoji otkad je on (Jokić) sa mnom u saradnji - zaključio je Miško u razgovoru za Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading