CEDEVITA ZVEZDINA REDOVNA MUŠTERIJA! Košarkaši crveno-belih sutra kreću u pohod na FINALE ABA LIGE!

Autor:

Sport

11.05.2022

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad sutra (19.00, Arena sport premijum 1) u Pioniru budu istrčali na megdan Cedevita Olimpiji, košarkaši Crvene zvezde u glavi će imati činjenicu da im na crtu izlazi tim koji se u minulom periodu ispostavio kao njihova redovna mušterija.

CEDEVITA ZVEZDINA  REDOVNA MUŠTERIJA! Košarkaši crveno-belih sutra kreću u pohod na FINALE ABA LIGE!

Foto: Starsport

Nikola Kalinić na utakmici Crvene zvezde i Cedevita Olimpije

Crveno-beli su na svom parketu upisali čak sedam uzastopnih pobeda protiv rivala iz Ljubljane (nekada Zagreba), pa im to daje za pravo da veruju da će i u prvom meču polufinala ABA lige biti favoriti.

LAKO U BEOGRADU

U regularnom delu sezone prvak Srbije lako je u beogradskom duelu izašao na kraj s timom Jurice Golemca (79:64), ali se nalazi u neugodnoj situaciji pošto je poslednji takmičarski duel odigrao pre 19 dana.

- Konačno se približio i taj plej-of s obzirom na to da smo bili u toj situaciji da imamo dužu pauzu između ligaškog dela i plej-ofa. Pauzu smo iskoristili da se ekipa regeneriše i pripremi za ono što sledi. Dobro se poznajemo, sve je spremno za jedan fantastičan meč. S druge strane, na nama je da uđemo što bolje u meč. Imamo tu situaciju da smo bili bez utakmica neki duži period. Uz punu halu i naše navijače verujem da ćemo doći do pozitivnog rezultata - poručio je kapiten tima sa Malog Kalemegdana Branko Lazić.

Republika

Foto: Starsport

 

BEZ PRAVA NA KIKS

Najbolji košarkaš crveno-belih Nikola Kalinić smatra da on i njegovi saigrači nemaju prava na kiks.

- Izuzetno su iskusni, kvalitetni i talentovani. Želimo da ih uvedemo u svoj ritam, da igramo svoju igru. Pokazali su ove sezone da mogu svakoga da pobede. Moramo da odigramo koncentrisano i čvrsto. Format u kom se u polufinalu igra na dve pobede, vrlo je jednostavno, nema velikog prostora za grešku - izjavio je Kalinić i pozvao navijače da podrže ekipu:

Republika

Foto: Starsport

 

- Sigurno da je prednost domaćeg terena vrlo važna, s podrškom s tribina i našim navijačima, koji su nas bodrili tokom čitave sezone, to će nam mnogo značiti, kao i uvek! Pozvao bih da dođu da nas podrže, da daju i oni sve od sebe da nam pomognu i da uspemo da se plasiramo u finale!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading