BEZ EMBIDA NE IDE: Majami odbranio domaći teren - Vrelina UGASILA Filadelfiju!

Autor:

Sport

05.05.2022

06:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Majamija ponovo su uspeli da odbrane domaći parket.

BEZ EMBIDA NE IDE: Majami odbranio domaći teren - Vrelina UGASILA Filadelfiju!

Foto: Tanjug/AP

I u drugom sisretu serije u "FTX Areni" košarkaši Majamija stigli su do trijumfa čime su prednost u seriji povećali na 2:0.

Ovoga puta Majami - Filadelfija 119:103 (31:24, 29:28, 31:28, 28:23)

 

 

Gostujući košarkaši držali su rezultatski priključak tokom prve deonice melča, a čak su duži period igre bili i u prednosti. Međutim, već tokom drugog perioda igre ekipa Majamija stiže i do dvocifrene prednosti koju je znalački čuvala do samog kraja susreta.

Početkom treće četvrtine Filadelfija uspeva da priđe na četiri poena zaostatka, ali je to bilo sve od onoga što su uradili. Ni fantastična šredstava Tajriza Maksija, koji je ubacio 34 poena nije sprečila Majami da stigne do pobede.

 

 

Pored pomenutog Maskija, u gostujućoj ekipi istakao se Tobijas Heris sa 21 postignutim poenom, dok je u redovima pobednika bolji od ostalih bio Bam Adebajo sa 23 poena, devet skokova i tri asistencije.

Potuno je sada jesano da ekipa Filadelfije bez povređenog Džoela Embida nema šta da traži u ovoj seriji, a kada se na to doda i podatak da je, po imenu možda i prva zvezda ovog tima, Džejms Harden u katastrofalnoj formi, jasno je zašto se pobednik ove serije već sada nazire.

 

 

Serija se sada seli u "Vels Fargo Centar", ali se definitivno postavlja pitanje, da li će igrači Filadelfije uopšte uspeti da se vrate u jugoistočnu Floridu.

Takođe treba napomenuti da će se pobednik ove serije u nastavku takmičenja sastati sa boljim iz duela u kojem se sastaju ekipe Bostona i Milvokija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading