DEMANT IZ HUMSKE: Partizan NIJE SABOTIRAO Zlatibor! (FOTO)

Autor:

Sport

23.04.2022

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliku buru u srpskoj košarkaškoj javnosti podigla je izjava košarkaša ekipe Zlatibora iz Čajetine.

DEMANT IZ HUMSKE: Partizan NIJE SABOTIRAO Zlatibor! (FOTO)

Foto: ATA Images

Da podsetimo, Lakvintos Ros, član kluba iz Čajetine, tima koji je u nedavno završenoj ABA 2 ligi stigao do šampionskog pehara, izjavio je na društvenim mrežama da je njegovom klubu onemogućeno da se direktno plasira u regionalnu košarkašku elitu, a da su na takvu odluku direktno uticala i dva srpska košarkaška kolektiva, KK Partizan i KK Mega.

Njegova izjava prouzrokovala je veliku polemiku u srpskoj košarkaškoj javnosti, a povodom svega obratili su nam se i iz najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kolektiva demantujući bilo kakvu umešanost Partizana u sve što je navedeni košarkaš izjavio i uz to dostavljajući nam zvanični dokument Skupštine Udruženja klubova KLS-a po kojem se jasno vidi da je sve unapred bilo odlučeno i da klub iz Humske ne snosi bilo kakvu odgovornost, usled očigledno neodgovorne izjave, košarkaša Zlatibora iz Čajetine.

Republika

Foto: KK Partizan

Odluka Skupštine UK KLS

 

Interesantno je napomenuti da se klub iz Čajetine povodom svega nije oglasio i dozvolio je da njihov član direktno svojim izjavama unižava jedini srpski košarkaški kolektiv koji se pre tri decenije popeo na krov Evrope i koji je u svojoj prebogatoj istoriji srpskoj košarci podario toliko igrača koji su pronosili slavu kako kluba, tako i naše košarke širom planete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading