PRST U OKO ŽELJKU OBRADOVIĆU: Ove REČI od Bjelice NIKO nije očekivao!

Autor:

Sport

17.04.2022

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin otvorio karte.

PRST U OKO ŽELJKU OBRADOVIĆU: Ove REČI od Bjelice NIKO nije očekivao!

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica i Željko Obradović

Iako je tokom karijere sarađivao sa brojnim vrhunskim trenerima, krilni centar Golden Stejta Nemanja Bjelica istakao je da je Stiv Ker za njega nešto posebno.

U izjavi koju je dao posle pobede nad Denverom (123:107), Srbin je podvukao da nikada nije radio sa nekim kao što je Ker.

Nikada nisam imao trenera kao što je Stiv. On je pre svega jedna odlična osoba, jedan odličan trener. Daje vam veliko samopouzdanje. Ako vas trener tretira kao ljudsko biće i veruje u vas onda je to ogromna stvar i ja imam veliko poštovanje za njega - podvukao je Bjelica, koji je sarađivao i sa Željkom Obradovićem, Dudom Ivkovićem, Saltom Đorđevićem...

Republika

Foto: Tanjug/AP

Niko kao Ker - Nemanja Bjelica

Mnogi su bili mišljenja da je upravo Žoc imao presudan uticaj na razvoj Bjelice, tokom perioda kada su sarađivali u Feneru, ali je srpski as ipak izdvojio Kera kao "broj 1".

Bjelica je na startu plej-ofa Nagetsima ubacio osam poena, uz tri skoka, a meč broj dva na programu je u noći između ponedeljka i utorka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading