JOKIĆ NE MOŽE SAM: Brodolom Denvera na startu plej-ofa! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.04.2022

06:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez drame u Kaliforniji.

JOKIĆ NE MOŽE SAM: Brodolom Denvera na startu plej-ofa! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Košarkaši Denvera poraženi su od Golden Stejta u Kaliforniji rezultatom 123:107(26:27, 32:20, 32:23, 33:37) u prvom meču prve runde NBA plej-ofa. Srpski centar Nikola Jokić duel je okončao sa dabl-dabl učinkom, ali se još jednom jasno moglo videti koliko je "tanak" roster Nagetsa.

Srbin je upisao 25 poena, uz deset skokova, a pratio ga je samo Vil Barton sa 24. U pobedničkom sastavu prednjačio je Pul sa 30, Tompson je ubacio 19, dok su Kari i Vigins zabeležili po 16 koševa. Srpski krilni centar Nemanja Bjelica meč je završio sa osam poena i tri uhvaćene lopte.

Što se tiče samog susreta, Voriorsi su dodali gas u drugoj četvrtini, kada su uspeli da steknu dvocifrenu razliku sa kojom su otišli na veliki odmor (58:47). Domaćin je osigurao vođstvo na početku doigravanja na Zapadu furioznom igrom u trećem kvartalu (32:23), pa se poslednjih 12 minuta svelo na rutinsko odrađivanje posla Golden Stejta.

Filadelfija je na Istoku bila ubedljiva protiv Toronta (131:111), dok je drugi okršaj Voriorsa i Nagetsa zakazan za noć između ponedeljka i utorka (04h), takođe u San Francisku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading