ISPISANA NOVA STRANICA KOŠARKAŠKE ISTORIJE: Samo je nebo GRANICA, još jedan korak deli ga od VRHA i statusa BESMRTNOG!

Autor:

Sport

28.03.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodna noć na parketima najjače košarkaške lige na svetu donela je obaranje još jednog rekorda...

ISPISANA NOVA STRANICA KOŠARKAŠKE ISTORIJE: Samo je nebo GRANICA, još jedan korak deli ga od VRHA i statusa BESMRTNOG!

Foto: Tanjug/AP

Košarkašima LA Lejkersa ne cvetaju ruže u aktuelnoj sezoni. Muku muče "Jezerdžije" kako bi barem obezbedili plasman u doigravanje za plej-of NBA lige, ali sa druge strane njihova najveća aktuelna igračka zvezda, Lebron Džejms obara rekord za rekordom.

Lejkersi su poraženi od od Nju Orleansa rezultatom 116:108, a najefikasniji u poraženoj ekipi, očekivano bio je Lebron Džejms. Sa 37 postignutih poena na ovom meču, on se popeo na večitoj listi najboljih stralaca NBA lige. Za samo jedan poen pretekao je na drugoj poziciji Karla Melouna i sada se ispred njega nalazi samo legendarni Karim Abdul Džabar čiji rekord će teško dostići i igrča kalibra Lebrona Džejmsa.

Džabar je tokom svoje profesionalne karijere zabeležio neverovatnih 15.837 poena, doke je Lebron Džejms sa 13.529 poena na drugom mestu, a stepenicu niže nalazi se pomenuti Melon koji ima poen manje zabeležen.

Listu pet najboljih strelaca NBA lige još čine Vilt Čembrlen i Majkl Džordan.

 

 

Ostaje da se vidi da li će tridesetsedmogodišnji košarkaš imati mogućnosti da do kraja profesionalne karijere dosegne zvezde i sa vrha skine nedodirljivog.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading