NBA: Potpuni sunovrat Lejkersa, Lebron Džejms blistao u porazu koji može značiti i oproštaj od plej-ofa! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.03.2022

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudne stvari se događaju...

NBA: Potpuni sunovrat Lejkersa, Lebron Džejms blistao u porazu koji može značiti i oproštaj od plej-ofa! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Prethodne sezone bili su na vrhu, u aktuelnoj su potpuno neprepoznatljivi.

Lebron Džejms i ekipa LA Lejksersa pprolazi kroz veoma težak period. Ekipa koja je prethodne sezone bila na samom vrhu najjače košarkaške lige sveta, vrlo lako bi ove godine mogla da ostane i bez baraža za NBA plej-of.

"Jezerdžije" su poražene od direktnog rivala za mesto u već pomenutom baražu, ekipe Nju Orleansa rezultatom 116:108 i do kraja ligaškog dela predstoji im velika borba.

Posebno trba napomenuti da ekipi Lebrona Džejmsa ne ide u prilog činjenica da je glavni konkurent na Zapadu, za osvajanje desete pozicije, San Antonio, vezao tri uzastopna trijumfa i sada se nalaze na samo pobedu manjka u odnosu na Lejkerse.

 

 

Neverovatno zvuči podatak da su košarkaši iz Los Anđelesa pre odlazak na "veliki odmor" imali veliku prednost 65:42, ali je u nastavku susreta usledio potpuni pad u igri. Domaćin je predvođen Brendonom Ingramom i Litvancem Jonasom Valančijunasom, sustizao prednost i na kraju stigao do trijumfa koji im u konačnom zbiru može obezbediti plasman u doigravanje za plej-of.

Još treba napomenuti da "Jezerdžijama" nije pomogla ni fantastična partije Lebrona Džejmsa koji je zabeležio 37 poena, devet skkova i pet asistencija. Kod pobednika istakao se Brednon Ingram koji je ostvario učinak od 26 poena.

 

 

U ostalim susretima noćašnjeg programa NBA lige, postignuti su sledeći rezultati:

Boston – Minesota 134:112

Finiks – Filadelfija 114:104

Vašington – Golden Stejt 123:115

Bruklin – Šarlot 110:119

Dalas – Juta 114:100

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading