OPERACIJA BERLIN: Zvezda pod velikim imperativom

Autor:

Sport

25.03.2022

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dani odluke.

OPERACIJA BERLIN: Zvezda pod velikim imperativom

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 sati gostuju Albi u Berlinu u 32. kolu Evrolige.

- Idemo u Berlin značajno oslabljeni, sa timom koji nam je na raspolaganju, ali probaćemo da damo sve od sebe, da vidimo šta možemo, svesni činjenice da igramo protiv odličnog protivnika. U dobroj su formi, pokazali su tokom sezone da mogu da igraju na vrhunskom nivou, smatram da su jedan od boljih mečeva odigrali protiv nas u Beogradu, kada su nas zasluženo pobedili - rekao je trener Dejan Radonjić.

Zvezda do kraja Evrolige gostuje Albi, Bajernu i Žalgirisu i dočekuje Efes.

- Napravili smo do sada šta smo napravili, ja sam veoma zadovoljan. Imamo još četiri kola, tri na strani, poslednju utakmicu protiv prvaka Evrope, raspored nije baš dobar, a ima i drugih ekipa koji imaju svoje želje, rasporede. Idemo od meča do meča - istakao je Radonjić.

Alba je trenutno na skoru 9-14, dok je Zvezda na učinku od 11-13. Crveno-beli su pod imperativom pobede u Berlinu kako bi zadržali šanse za plasman u Top 8.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading