DRAMA NA STANICI: Mladić pokušao da se ubije, a onda je policajac uradio nešto vredno DIVLJENJA! (VIDEO)

Autor:

Svet

25.03.2022

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera je uhvatila trenutak kada je jedan heroj krenuo u akciju, ne mareći za sopstveni život

DRAMA NA STANICI: Mladić pokušao da se ubije, a onda je policajac uradio nešto vredno DIVLJENJA! (VIDEO)

Foto: twitter

Policajac iz Indije skočio je na prugu kako bi spasio tinejdžera koji je pokušao da se ubije u sredu na železničkoj stanici u mestu Vithalvadi.

Na snimku sigurnosne kamere vidi se kako heroj zvani Hrišikeš Mane (35) baca pogled preko ramena baš u trenutku kada se mladić spremao da legne pred voz. Odmah je pojurio za njim, skočio na prugu i uspeo da ga izgura tri sekunde pre nego što je kompozicija ušla u stanicu.

 

 

– Ne mareći za sopstveni život policajac je skočio na prugu, odgurnuo dečaka dalje od voza, i vratio ga na peron – rekao je pomoćnik komesara policije Vidžaj Darekar, prenosi Times now news.

Policija je navodno odvela mladića u stanicu, gde su popričali sa njim, a zatim pozvali roditelje kako bi bolje razumeli šta ga je nateralo da pokuša samoubistvo  osim što je pozvao roditelje da pomognu u razumevanju situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading