PUKAO MU JE FILM: Liga je NEREGULARNA, sudije su LOPOVI! Slavni trener više nije mogao da ĆUTI! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.03.2022

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre tačno sedam dana odigran je susret 24. kola KLS-a.

PUKAO MU JE FILM: Liga je NEREGULARNA, sudije su LOPOVI! Slavni trener više nije mogao da ĆUTI! (VIDEO)

Foto: Starsport

U Lazarevcu je ekipa Kolubare savladala novosadsku Vojvodinu rezultatom 66:65, a nakon meča trener novosadskih crveno-belih Miroslav Muta Nikolić, tokom konferencije za medije prosto je eksplodirao od besa:

- Ja ne bih mnogo o košarci da pričam. Nikada nisam komentarisao suđenje, mada su nam uzeli četiri utakmice ove godine. Ne zna se ni ko sudi, ovo su katastrofalne sudije, ovo je strašno. To ne valja za košarku, od strane Veskovića, deljenje tehničkih, njima 28 penala dodeljenih kad nisu mogli da daju koš, a mi smo na kraju nesrećno izgubili za pola koša, promašili smo jedan zicer. Treba neko drugi da se zapita zašto je suđenje ovako loše. Hoće neko da mi kaže da nema iskusnih sudija? Pa ovaj je iskusan sudija, ovaj Vesković. Od početka do kraja su drali i krali za domaću ekipu. O čemu da pričamo dalje - rekao je Nikolić

 

 

Muta Nikolić osvrnuo i na sudiju Veskovića i na dve tehničke greške koje je dobio.

- Dve tehničke, zašto sam ja dobio tehničku? Okrenuo se prema igraču i rekao mu "vidi ovo", on mi sa 30 metara daje tehničku. Njemu nisam ništa ni rekao, to je sve namerno. Pa izbacivanje napolje... Nešto sam uradio u košarci ja, a ne da me potcenjuju i šikaniraju ovde. Ko su oni? Što nas ne puste da igramo košarku, nego imamo tendenciozno suđenje, svako svakog namešta po celoj ligi. Ovo je neregularna liga. Treba da im je na čast i da ih je sramota.

Zbog svega navedenog, iskusni trener je od strane Disciplinske komisije Košarkaškog saveza Srbije, kažnjen sa 230.000 dinara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading