SLAVLJE BOGDANOVE ATLANTE: Jang sa 47 SRUŠIO Pejserse, Bogdanović i Pokuševski DVOCIFRENI! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.03.2022

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo veče na parketima širom SAD!

SLAVLJE BOGDANOVE ATLANTE: Jang sa 47 SRUŠIO Pejserse, Bogdanović i Pokuševski DVOCIFRENI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bek Atlante Bogdan Bogdanović

Košarkaši Atlante savladali su Indijanu rezultatom 131:128 u noći između nedelje i ponedeljka u okviru regularne NBA sezone, na krilima fenomenalnog Tre Janga.

Omaleni plejmejker je predvodio Hokse sa 47 poena i pet asistencija, a pritom je pogodio čak sedam trojki iz deset pokušaja. Pratili su ga Galinari i Hanter sa po 15, dok je srpski bek Bogdan Bogdanović dodao 13 koševa, uz četiri skoka i šest proigravanja, doduše uz skromnih 4/12 iz igre (2/9 trojke). 

Kod Pejsersa se istakao Hild sa 25 poena, međutim nedovoljno za slavlje. 

Oklahoma je poražena od Memfisa sa 125:118, uz solidnu rolu Alekseja Pokuševskog. Bivši as Olimpijakosa na parketu je proveo 20 minuta, a za to vreme stigao je na korak od dabl-dabl učinka, pošto je susret okončao sa deset poena i osam uhvaćenih lopti, uz 4/10 iz igre.

Finiks Sansi deklasirali su Los Anđeles Lejkerse (140:111), uz još jedno odlično izdanje Lebrona Džejmsa. Kralj je postigao 31 koš, iz igre je šutirao polovičnih 10/20, a imao je i sedam sokova i šest asistencija. Sanse je nosio Buker sa 30.

Nju Orleans je bio bolji od Hjustona (130:105), a briljirao je litvanski centar Jonas Valančijunas sa 32 poena i deset uhvaćenih lopti (12/18 iz igre).

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading