DIREKTNO IZ PAKLA RATA! Oglasio se čuveni srpski reprezentativac - HAOS!

Autor:

Sport

05.03.2022

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorio je o svemu!

DIREKTNO IZ PAKLA RATA! Oglasio se čuveni srpski reprezentativac - HAOS!

Foto: Tanjug/AP

Rat u Ukrajini

Nekadašnji reprezentativac Srbije i aktuelni igrač Lokomotive iz Krasnodara, Ivan Paunić,  ostao je u Rusiji uprkos svim problemima sa kojima se ta zemlja sučava nakon agresije na Rusiju.

Paunić je za "Telegraf" istakao da je njegov tim jedini koji je doneo jednoglasnu odluku i ostao pri stavu da "ne mrdaju" iz Rusije:

- U Rusiji sam, normalno treniramo, kao da se ništa ne dešava. Što se tiče kluba, imali smo sastanke sa predsednikom o tome ko želi da ide, ko želi da ostane. Cela ekipa se izjasnila da želi da ostane. Mi smo jedina ekipa u VTB-u kojoj nije otišao ni jedan igrač. Kompletni smo u odnosu na CSKA, UNIKS, Zenit gde su skoro svi otišli, i igrači i treneri - ističe Paunić i dodaje:

Republika

Foto: LOKO BASKET

Ivan Paunić

- Imali smo razgovor sa predsednikom kluba i on nam je rekao da će svi biti maksimalno ispoštovani. Ovde plata nikada nije kasnila, a jedina stvar je da će možda par dana sada kasniti zbog kursa. Svi molimo Boga da se sve što pre završi, da se sve nastavi i da se vrati normalan život.  Ovde je sada situacija mirna, ovde se sada ništa ne oseća u smislu tenzije, ali gledajući vesti, sigurno je da je teško. Kada se prisetiš 1999. godine i bombardovanja, jako je teško. Glupo je pričati o košarci u ovom trenutku kada vidiš da ljudi ostaju bez porodica kuća i svega ostalog. Mi u klubu, i sa Amerikancima, ne ulazimo u sve to dublje. Sigrno je, da nam je svima žao što je i sport vezan za to jer sport pripada razonodi ljudi. U tom nekom delu mije jako krivo što je tako i što će i dosta sportista i individualno i kolektivno biti pogođeno. Svima nama kao sportistima, je život usmeren na to. Imali smo velike ciljeve i nadamo se da će sve da se reši. Ako ne, nastavlja se VTB. imaćemo još veće šasne da igramo finale i osvojimo tkamičenje, upravo zbog izostanka stranaca koji su otišli iz ostalih klubova. Sada čekamo do kraja meseca i nadamo se da će svi odnosi da se smire i sve završi i bude konačno mir, koliko god je to moguće- rekao je Paunić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading