SADA JE SVE JASNO: Crveno-beli obezbedili TOP 8 Evrolige! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

05.03.2022

00:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 28. kola Evrolige u Minhenu su snage odmerile ekipe domaćeg Bajerna i pirejskog Olimpijakosa.

SADA JE SVE JASNO: Crveno-beli obezbedili TOP 8 Evrolige! (FOTO, VIDEO)

Foto: Starsport

Ekipa italijanskog trenera Andree Trinkijerija nije uspela na domaćem parketu da prekine trijumfalni niz tima iz Pireja. Atinski crveno-beli iz Minhena odnose bodove nakon poede rezultatom 98:88 (28:29, 22:24, 23:16, 25:19) čime su ostvarili četvrti u nizu evroligaški trijumf.

 

 

Košarkaši Bajerna imali su nakon dve četvrtine prednost, ali su u većem delu nastavka susreta igrali bez pomoći Vladimira Lučića što je i te kako uticalo na igru bavarske ekipe,

Grčki predstavnik je ipak bio kvalitetniji i na krilima Tajlera Dorsija, pa i Kostasa Slukasa koji je upisao dabl-dabl učinak uspeo da ostvari veoma važnu pobedu.

 

 

Dorsi je sa 25 poena bio najefikasniji, 15 je imao Vezenkov, 14 Hasan Martin, a Kostas Slukas 11 poena i 10 asistencija.

U redovima Bajerna, Lučić je ostvario 15 poena i osam skokova, a najefikasniji je bio Augustin Rubit sa 18 poena, dok je Otelo Hanter upisao 12 poena. Srpski internacionalac u redovima Bavaraca, Ognjen Jaramaz zabeležio je devet poena i tri asistencije.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
mixer

05.03.2022 05:11

pa jedino tako na muljanje