REČI ZBOG KOJIH ĆE SE MNOGI ZAPITATI: Otvorio je dušu i istakao da će se na kraju sve znati!

Autor:

Sport

28.02.2022

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde još uvek nisu izgubili nadu da će na kraju izboriti plasman u evroligaško doigravanje.

REČI ZBOG KOJIH ĆE SE MNOGI ZAPITATI: Otvorio je dušu i istakao da će se na kraju sve znati!

Foto: Starsport

Puleni trenera Dejana Radonjića, nakon nesrećnog poraza u Atini, više nego zasluženo savladali su istanbulski Fenerbahče, a nakon susreta, kapiten crveno-belih, Branko Lazić je izneo svoje viđenje susreta:

– Dobro smo otvorili utakmicu, Fener je iskusna ekipa koja je došla ovde da zabeleži pobedu posle poraza od Monaka. I mi smo hteli smo da ostavimo što bolji utisak posle poraza u Atini. Mislim da smo u tome uspeli. Čestitam ekipi, zasluženo smo slavili – rekao je kapiten Zvezde.

Ova pobeda svakako daje nadu košarkašima sa Malog Kalemegdana da se mogu plasirati u narednu fazu takmičenja, a tim povodom Lazić je istakao:

– Videćemo, znaćemo na kraju koja nas je utakmica eventualno koštala Top 8. Idemo iz utakmice u utakmicu, predstoji nam Baskonija. Iskoristićemo dan odmora da se rehabilitujemo i pripremimo za utakmicu u četvrtak.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading