ZVEZDA NA NBA POGON: Svet ostao zadivljen potezom srpskog košarkaša! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.02.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjano veče za sve navijače Crvene zvezde koji su u dvorani "Aleksandar Nikolić" prisustvovali duelu protiv istanbulske ekipe.

ZVEZDA NA NBA POGON: Svet ostao zadivljen potezom srpskog košarkaša! (VIDEO)

Foto: Starsport

Trener Crveno-belih košarkaša, Dejan Radonjić, očitao je lekciju kolegi na drugoj strani, nekadašnjem selektoru srpske košarkaške reprezentacije, Aleksandru Đorđeviću i vratio nadu da srpski i regionalni šampion može u aktuelnoj sezoni da stigne i do doigravanja u eminentnom takmičenju.

Ipak, možda i u senci velikog trijumfa, ostao je potez koji nije samo podigao na noge navijače u beogradskom hramu košarke, več je zadivio i košarkašku Evropu, a sigurno ovakvog poteza ne bi se postidele i najveće zvezde NBA lige.

Na minut pre kraja susreta u dvorani "Aleksandar Nikolić", crveno-beli su imali tri poena prednosti, a gosti iz Istanbula napad kojim su susret mogli da uvedu i dramatičnu završnicu. Nekadašnji košarkaš beogradskog kluba Marko Gudurić, probio je prvu liniju Zvezdine odbrane, fantastično asistirao Polonari, ali kada su se očekivali lagani poenu na obruču, na ravom mestu našao se Dejan Davidovac koji je, ne samo izblokirao iskusnog italijanskog košarkaša, već uspeo i da asistira Ostinu Holinsu.

 

 

Izuzetan potez koji je možda i definitivno odlučio pitanje pobednika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading