FENER STIŽE U PIONIR! Oglasio se Dejan Radonjić!

Autor:

Sport

26.02.2022

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde samo 48 sati nakon utakmice u Atini, dočekuju ekipu Fenerbahčea u zaostalom meču 19.kola Evrolige koji je trebalo da se odigra 06.01.2022. godine ali je otkazan zbog velikog broja slučajeva Covid u redovima crveno belih.

FENER STIŽE U PIONIR! Oglasio se Dejan Radonjić!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Meč je na programu u nedelju 27.02.2022.godine sa početkom u 21 sat u hali.

Ekipa Crvene zvezde doputovala je iz Atine u subotu u večernjim časovima, a do utakmice sa Fenerbahčeom, koji je u odličnoj formi (bez obzira na poraz u poslednjem meču u Monte Karlu) imaće jedan trening:

- Pred nama je svakako izuzetno teška utakmica protiv ekipe koja je sjajna u Evroligi i ima odličnu seriju u kojoj je dobila 9 od poslednjih 11 mečeva u svim takmičenjima. Imaju veliki kvalitet na svim pozicijama. Mi ćemo pokušati kroz taj jedan trening na dan utakmice da se pripremimo za ovaj meč. Ono što nam je primarno je da odigramo bolje u odbrani nego što je to bilo u Atini. Jako nam je značajna i  podrška navijača sa tribina i uz njih možemo da odigramo skoncentrisano i sa energijom ovaj meč- rekao je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading