VELIKA JE RAZLIKA IZMEĐU PARTIZANA I ZVEZDE: Pešić otkrio kakvo je stanje u srpskoj košarci!

Autor:

Sport

04.03.2022

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Za velike rezultate potrebno je vreme!"

VELIKA JE RAZLIKA IZMEĐU PARTIZANA I ZVEZDE: Pešić otkrio kakvo je stanje u srpskoj košarci!

Foto: Tanjug

Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić dao je intervju "basketnews" u kome je između ostalog govorio i o situaciji u srpskoj košarci.

To je veoma teško zbog navijača i velikih očekivanja. Jer Partizan je Partizan, a Željko je Željko. Navijači i mediji uvek očekuju trofeje odmah. Ali za postizanje velikih rezultata potreban je proces. A sada je velika razlika između dva najboja srpska kluba - rekao je Pešić i dodao:

Foto: pritnscreen/KSS

Svetislav Peši

- Zvezda ima kontinuitet u stručnom štabu, rukovodstvu, timu. Oni su i iskusniji, što se moglo videti u finalu KRK. To je napravilo razliku. Sigran sam da će Partizan sledeće sezone igrati mnogo bolje i da će kontrolisati svoju sudbinu mnogo bolje nego sada. Željko je trener sa velikim znanjem. Ima sve što mopisuje velikog trenera. Ali još pre dva-tri meeca sam rekao da im je potreban kontinuitet i svakodnevan rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marko

04.03.2022 15:05

ZABORAVIO SI DA IM JE POTREBAN I BUNKER DA SE IZA NJEGA KRIJU,KAO NISI REKAO ZA MEGU I JOS PONEKE KLUBOVE U SRBIJI NE MOGU DA IGRAJU KOSARKU U SRBIJI SAMO DVA SPORTSKA DRUSTVA.IZBACITE POLITIKU IZ SPORTA DOK NIJE KASNO...