OTKRIVENO: Evo šta je Obradović rekao igračima Partizana posle DEBAKLA u Kupu Radivoja Koraća!

Autor:

Sport

01.03.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana razočarali su svoje navijače ubedljivim porazom u finalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde.

OTKRIVENO: Evo šta je Obradović rekao igračima Partizana posle DEBAKLA u Kupu Radivoja Koraća!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Prvotimac Partizana Zek Ledej otkrio je šta je posle poraza od crveno-belih njemu i ostalim igračima rekao Željko Obradović.

Rekao nam je da nam je ostalo još posla da uradimo. Rekao je da je i sa najboljim svojim timovima imao momente kada su se mučili da bi stigli do velikih uspeha. Tako da samo treba da budemo fokusirani i da nastavimo da radimo. Imamo mlad tim, a Zvezda je iskusan tim sa dosta starijih igrača. Tako da samo treba da nastavimo da radimo svakoga dana - rekao je Ledej za Basketnews.

Republika

Foto: Starsport

Amerikanac je tokom karijere sarađivao sa brojnim velikim stručnjacima poput Dejvida Blata, Etorea Mesine i ŠArunasa Jasikevičijusa, a sada je red došao i na najtrofejnijeg evropskog trenera.

- Sa Željkom sam napravio pun krug. Dosta me podseća na iskustvo sa Šarasom. Jasno je, Šaras je igrao za Obradovića. Tako da se Litvanac dosta ugledao na Obradovića - rekao je Ledej, pa dodao:

- Stvarno sam blagosloven. Trudim se da učim. Želim da budem sve bolji, da budem što bolji saigrač, osoba, da pomažem timu. Da dam sav svoj znoj i suze za tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Najbolji

05.03.2022 15:43

Medju redove ,PESIC ljubomori OBRADOVICU ,na njegove velike uspehe .