Maestralni Nedović rasturio Makabi!

Autor:

Sport

28.12.2017

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Unikahe su na krilima našeg Nemanje Nedovića uspeli da preokrenu rezultat na gostovanju protiv Makabija u drugom poluvremenu i slave rezultatom 78:89.

RepublikaFoto: euroleague.net
Unikaha šokirala Makabi na njegovom bunjištu

Košarkaši Makabija su bili apsolutni favoriti pred svojim navijačima i tu ulogu su opravdali samo u prvom delu igre. Oni su nakon 20 minuta igre imali osam poena prednosti 47:39, zahvaljujući sjajnom šutu za tri poena, pre svega preko Džeksona.

Ali u nastavku su gosti iz Malage napravili sjajan preokret, a u glavnoj ulozi bio je naš košarkaš Nemanja Nedović, koji je sakupio 20 poena. Unikaha je u trećoj deonici igrala granitnu odbranu, a u napadu su zaista imali sjajna rešenja.

 

 

U poslednjoj deonici Makabi nije uspeo da preokrene stvari u svoju korist, naprotiv. Gosti iz Španije su povećali prednost do samog kraja susreta, na kraju čak i nije bilo nikakve neizvesnosti, pa je krajnji rezultat na semaforu bio 78:89.

Nedović je imao 20 poena, a Šermadini i Mekkalum su sa po 15 poena imali zapaženiju ulogu u pobedničkom timu. Kod Makabija je Kol imao 16, Parahovski je upisao 15, a Džekson 14.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading